Rune Överfjord AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Rune Överfjord AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Rune Överfjord AB är ett av dem. Statusen för Rune Överfjord AB är att Bolaget är aktivt.

Rune Överfjord AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-22. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Rune Överfjord AB ska trivas.

Rune Överfjord AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning inom IT, elektroniskt relaterade produkter och egenutvecklade program- varor, konsultverksamhet inom företagsinformation, organisation, kommunikation, ledning och coaching, handel, import och export av fordon och fordonsrelaterade produkter, äga och förvalta fastig- heter och aktier, bedriva utbildning, utföra lokalvård, service och underhåll av fastigheter, utföra elinstallationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rune Överfjord AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Rune Överfjord AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Rune Överfjord AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3422342.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rune Överfjord AB är Överfjord, Daniel Mikael som är född 1977 och har titeln VD, Överfjord, Daniel Mikael som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernövall Överfjord, Sophie Marie som är född 1975 och har titeln Suppleant, Larsson, Rune Sören som är född 1951 och har titeln Revisor, Värmlands Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rune Överfjord AB har 556672-9371 som sitt organisationsnummer.