Merkantil Sverige AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Merkantil Sverige AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Merkantil Sverige AB är ett av dem. Statusen för Merkantil Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Merkantil Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-27. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Merkantil Sverige AB ska trivas.

Merkantil Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med produkter för uteliv med huvudinriktning på optik och elektronik, Försäljning kommer att ske via e-handel samt butik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Merkantil Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Merkantil Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Merkantil Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-411142.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Merkantil Sverige AB är Breznik, Pierre som är född 1975 och har titeln VD, Breznik, Pierre som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Jan Thomas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Erik Rickard Bertil som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Schön, Mathias Leif Eric som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernen, Karl Stefan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotLidgren, Lars Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Merkantil Sverige AB har 556673-3456 som sitt organisationsnummer.