Svenska Östersjökompagniet AB

Västmanlands län

Information

Svenska Östersjökompagniet AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Svenska Östersjökompagniet AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svenska Östersjökompagniet AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Svenska Östersjökompagniet AB har haft sedan 2005-04-14. Svenska Östersjökompagniet AB har funnits sedan och 2005-04-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Östersjökompagniet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Blåsippsg. 3, 722 25, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9136961.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svenska Östersjökompagniet AB Privat, ej börsnoterat.

Svenska Östersjökompagniet AB har idag 556674-2143 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svenska Östersjökompagniet AB

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva import och export av produkter och tjänster mellan länderna kring Baltikum, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

I Svenska Östersjökompagniet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, John Erik Håkan som är född 1970 och har titeln VD, Carlsson, John Erik Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Karin Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .