Studio SAV hår och naglar AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Studio SAV hår och naglar AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Studio SAV hår och naglar AB är ett av dem. Statusen för Studio SAV hår och naglar AB är att Bolaget är aktivt.

Studio SAV hår och naglar AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Studio SAV hår och naglar AB ska trivas.

Studio SAV hår och naglar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska idka skönhetsvård samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Studio SAV hår och naglar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Studio SAV hår och naglar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Studio SAV hår och naglar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-186600.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Studio SAV hår och naglar AB är Coskun, Nilgün som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Coskun, Lena som är född 1979 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Studio SAV hår och naglar AB har 556674-8470 som sitt organisationsnummer.