Kranföraren Stormarknad AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Kranföraren Stormarknad AB. Det finns flera företag som liknar Kranföraren Stormarknad AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-01-24 så har Kranföraren Stormarknad AB varit registrerat och sedan 2006-02-10 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kranföraren Stormarknad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Kranföraren Stormarknad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kranföraren Stormarknad AB så kan ni göra det på 021-4704000.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ahlström Åkesson, Gudrun Birgitta M som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjd, Per Erik Johan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Kranföraren Stormarknad AB har 556675-1094 som sitt organisationsnummer.