Sahlin & Synnes Fastighets AB

Västmanlands län

Information

Sahlin & Synnes Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Sahlin & Synnes Fastighets AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sahlin & Synnes Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

Sahlin & Synnes Fastighets AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-01-27. Men sedan 2005-08-01 så har Sahlin & Synnes Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brandthovdag. 12, 721 35, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sahlin & Synnes Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-128620.

Västerås arbetar för att bolag som Sahlin & Synnes Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sahlin & Synnes Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och lös egendom, byggnads- och anläggningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sahlin & Synnes Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sahlin & Synnes Fastighets AB och det är följande personer, Sahlin, Björn Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Synnes, Ulf Niclas som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sahlin & Synnes Fastighets AB är 556675-4684.