Reco Stål Holding AB

Västmanlands län

Information

Reco Stål Holding AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Reco Stål Holding AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Reco Stål Holding AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-02.

Reco Stål Holding AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-02-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sjöhagsv. 2, 721 32, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Reco Stål Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-126650.

Västerås arbetar för att företag som Reco Stål Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Reco Stål Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva förmedling av stålprodukter samt förvaltning av aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Reco Stål Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Reco Stål Holding AB och det är följande personer, Karlsson, Sten Einar Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sören Tomas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Reco Stål Holding AB är 556675-8214.