Ryds Glas i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Ryds Glas i Västerås AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Ryds Glas i Västerås AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ryds Glas i Västerås AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ryds Glas i Västerås AB har haft sedan 2005-08-05. Ryds Glas i Västerås AB har funnits sedan och 2005-08-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ryds Glas i Västerås AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpingsv. 16, 724 60, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-416000.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ryds Glas i Västerås AB Privat, ej börsnoterat.

Ryds Glas i Västerås AB har idag 556676-3404 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Falk, Carl Johan Firman tecknas i förening av -Falk, Maria Helena -Hedin, Stig Fredrik är den som för stunden ansvarar för Ryds Glas i Västerås AB

Bolaget skall bedriva glasmästeri och konsulttjänster inom glasmästeriområdet, förvaltning av fast egendom och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I Ryds Glas i Västerås AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Falk, Maria Helena som är född 1983 och har titeln Extern firmatecknare, Ryd, Fredrik Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Carl Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Stig Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubinsson, Tomas Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Runsten, Mats Rickard Immanuel som är född 1958 och har titeln SuppleantNilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .