InDies Omsorg AB

Västmanlands län

Information

InDies Omsorg AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som InDies Omsorg AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

InDies Omsorg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-05-19.

InDies Omsorg AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-03-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hundareg. 48, 724 75, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på InDies Omsorg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-55480.

Västerås arbetar för att bolag som InDies Omsorg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för InDies Omsorg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva entreprenad och egna regiverksamheter för personer med funktionshinder utifrån lagstiftningen LSS och behandlingsverksamhet för vuxna och ungdomar enligt socialtjänstlagen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för InDies Omsorg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till InDies Omsorg AB och det är följande personer, Engström Eriksson, Inger Mari som är född 1961 och har titeln VD, Engström Eriksson, Inger Mari som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Ylva Maria Birgitta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihl, Heléne Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för InDies Omsorg AB är 556677-0375.