Installationsverken Västerås AB

Västmanlands län

Information

Installationsverken Västerås AB är ett företag som finns i Västerås. I Installationsverken Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kolli, Dan Sune som är född 1963 och har titeln VD, Kolli, Dan Sune som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Jan Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderberg, Mats Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Installationsverken Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Installationsverken Västerås AB på telefon 021-4480830.

Bolaget skall bedriva installationsverksamhet tillsammans med service-, underhåll- och energitjänster inom områdena värme och sanitet, vatten och avlopp, ventilation och el-tele-data samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Installationsverken Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Installationsverken Västerås AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Installationsverken Västerås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Installationsverken Västerås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Installationsverken Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Installationsverken Västerås AB har 556677-9368 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.