Devisor Innovation AB

Västmanlands län

Information

Devisor Innovation AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Devisor Innovation AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Devisor Innovation AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Devisor Innovation AB har haft sedan 2005-03-31. Devisor Innovation AB har funnits sedan och 2005-03-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Devisor Innovation AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kopparlundsv. 3, 721 30, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7771644.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Devisor Innovation AB Privat, ej börsnoterat.

Devisor Innovation AB har idag 556678-0119 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Devisor Innovation AB

Bolagets verksamhet skall vara utveckling av programvaror för industriföretag, IT-konsulttjänster mot industri- och bostads- företag.

I Devisor Innovation AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skoglund, Anders Bengt Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Lena Charlotta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .