Navigare Utveckling AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Navigare Utveckling AB. Det finns flera verksamheter som liknar Navigare Utveckling AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Navigare Utveckling AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-18 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 2005-06-15 så har Navigare Utveckling AB varit registrerat och sedan 2005-08-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Navigare Utveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Navigare Utveckling AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stora g. 44, 722 12, Västerås. Vi ni istället prata med Navigare Utveckling AB så kan ni göra det på 021-121022.

Bolaget skall bedriva karriärcoachning, utbildning, rehabilitering, rekrytering, kompetensutveckling, hälsofrämjande insatser såsom inventering av arbetsplatser såväl psykosocial som fysisk och rådgivning angående utveckling av arbetsplatser, nätverksbyggande, konsultation och service såsom samtal och coaching vid exempelvis uppsägningar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Trollberg, Annika Synnöve Elisabet som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergström, Britt Inger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Norström, Anna Eva som är född 1947 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Navigare Utveckling AB har 556681-9222 som sitt organisationsnummer.