AQP i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556683-9865 är organisationsnummer för företaget AQP i Västerås Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AQP i Västerås Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som AQP i Västerås Aktiebolag finns i.

AQP i Västerås Aktiebolag har varit registrerat sedan 2005-07-15 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AQP i Västerås Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AQP i Västerås Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AQP i Västerås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med AQP i Västerås Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-327054 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av pressar med tillhörande system samt presskomponenter för formning och kompaktering av metalliska och icke-metalliska material samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AQP i Västerås Aktiebolag och det är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,