Styrinstallationer i Bergslagen AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Styrinstallationer i Bergslagen AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Styrinstallationer i Bergslagen AB är ett av dem. Statusen för Styrinstallationer i Bergslagen AB är att Bolaget är aktivt.

Styrinstallationer i Bergslagen AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-08-15. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Styrinstallationer i Bergslagen AB ska trivas.

Styrinstallationer i Bergslagen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultation, programmering, försäljning och installation av styr- och reglersystem avseende samtliga tekniska system i fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Styrinstallationer i Bergslagen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29.

Idag är Styrinstallationer i Bergslagen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Styrinstallationer i Bergslagen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-186505.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Styrinstallationer i Bergslagen AB är Egeryd, Mats Peter Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Björn Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorentzon, Per Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Bengt Inge Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Styrinstallationer i Bergslagen AB har 556684-5276 som sitt organisationsnummer.