Julian Red AB

Västmanlands län

Information

Julian Red AB är ett bolag som finns i Västerås. I Julian Red AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zaleski, Piotr Jacek som är född 1980 och har titeln VD, Zaleski, Piotr Jacek som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Johan Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Malte Edvard som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Julian Red AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Julian Red AB på telefon 08-7203333.

Bolagets verksamhet är design av samt atelje för mode- och streetwearkläder. Produktion och försäljning av mode- och streetwearkläder. Utformning av promotionmaterial och reklam. Distribution av mode- och streetwearkläder, promotionmaterial och reklam och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Julian Red AB av bolagstypen Aktiebolag.

Julian Red AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Julian Red AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-29 och Julian Red AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Julian Red AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lind, Johan Mattias -Lind, Malte Edvard -Zaleski, Piotr Jacek Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Julian Red AB har 556685-0789 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.