Ljustell Bygg och Inredning AB

Västmanlands län

Information

Ljustell Bygg och Inredning AB är ett företag som finns i Västerås. I Ljustell Bygg och Inredning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljustell, Lars Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Wasell, Ebba Carina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ljustell Bygg och Inredning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ljustell Bygg och Inredning AB på telefon 070-4443514.

Bolaget skall bedriva bygg- och inredningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ljustell Bygg och Inredning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ljustell Bygg och Inredning AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ljustell Bygg och Inredning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-04-23 och Ljustell Bygg och Inredning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ljustell Bygg och Inredning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ljustell Bygg och Inredning AB har 556685-6026 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.