Eco My Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Eco My Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Eco My Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eco My Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Eco My Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Eco My Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eco My Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eco My Aktiebolag har idag 556685-6190 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eco My Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsult- tjänster inom området internkontroll och processutveckling inom produkt- och tjänstesektorer samt näraliggande verksamhet, äga och förvalta aktier och värdepapper samt därtill förenlig verksamhet.

I Eco My Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ingebrigtsen, Görel Synnöve som är född 1961 och har titeln VD, Ingebrigtsen, Görel Synnöve som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingebrigtsen, Rebecca Sofie Adelina som är född 1989 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .