Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB är ett av dem. Statusen för Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB är att Bolaget är aktivt.

Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-21. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB ska trivas.

Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-11-17.

Idag är Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-123445.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nyberg, Erik Börje Firman tecknas i förening av -Nyberg, Karin Annika -Sandberg, Ingrid Katarina.

De som är på något sätt har med Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB är Nyberg, Erik Börje som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Karin Annika som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Ingrid Katarina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Börje Nyberg Ingenjörsbyrå AB har 556686-2099 som sitt organisationsnummer.