Envirolyte Technology AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Envirolyte Technology AB. Det finns flera företag som liknar Envirolyte Technology AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Envirolyte Technology AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-02 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2005-09-21 så har Envirolyte Technology AB varit registrerat och sedan 2006-02-02 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Envirolyte Technology AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Envirolyte Technology AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hällristarg. 5, 723 51, Västerås. Vi ni istället prata med Envirolyte Technology AB så kan ni göra det på 021-305625.

Bolaget skall bedriva distribution av vattenreningsprodukter i Norden samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Pedersen, Marianne Elisabeth som är född 1953 och har titeln VD, Pedersen, Henning som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Örskov Jensen, John som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pedersen, Marianne Elisabeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Envirolyte Technology AB har 556686-2115 som sitt organisationsnummer.