Cybele AB

Västmanlands län

Information

Cybele AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Cybele AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cybele AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-29.

Cybele AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-10-05. Men sedan 2006-08-01 så har Cybele AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till VIKDALSGRÄND 10, 131 40, Nacka. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cybele AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-189218.

Västerås arbetar för att företag som Cybele AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cybele AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom bygg- och anläggningsarbeten, måleriverksamhet, bilverkstad, köp och försäljning av fast egendom, städning, fastighetsförvaltning, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cybele AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cybele AB och det är följande personer, Dovydaitis, Jonas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dovydaitis, Jonas som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wilson, Lars-Petter Gustav som är född 1975 och har titeln Delgivningsbar person, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cybele AB är 556687-1017.