Edenvin Agency AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Edenvin Agency AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Edenvin Agency AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Edenvin Agency AB är momsregistrerat sedan2005-10-20 och har organisationsnummer 556687-3419.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-30035 alternativt besöka eller skicka post till Edenvin Agency AB på följande adress Harbostigen 1, 723 40, Västerås.

Edenvin Agency AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-20.

I Edenvin Agency AB så sitter följande personer i styrelsen: , Edenvin, Lena Christina Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att bedriva köp och försäljning av befintliga och nyproducerade småhus och villor samt förmedling av entreprenader inom byggbranschen. Verksamheten kommer även att omfatta köp och försäljning av mark och därmed förenlig verksamhet.