Profile on Cake International AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Profile on Cake International AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Profile on Cake International AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Profile on Cake International AB är momsregistrerat sedan2006-03-16 och har organisationsnummer 556687-8954.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-4480940 alternativt besöka eller skicka post till Profile on Cake International AB på följande adress Sigurdsg. 6, 721 30, Västerås.

Profile on Cake International AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-04-14.

I Profile on Cake International AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Svensson, Henrik Svante som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av applikationer inom bläckstråleteknik i Sverige och utomlands samt därmed förenlig verksamhet.