Gullbergs Marina AB

Västmanlands län

Information

Gullbergs Marina AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Gullbergs Marina AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gullbergs Marina AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gullbergs Marina AB har haft sedan 2005-11-03. Gullbergs Marina AB har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gullbergs Marina AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Varvsgränd 8, 721 30, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-411260.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gullbergs Marina AB Privat, ej börsnoterat.

Gullbergs Marina AB har idag 556688-1347 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gullbergs Marina AB

Föremålet för bolagets verksamhet är plast- och träarbeten med särskild inriktning på båtar samt uthyrning och försäljning av nya och begagnade båtar,båttillbehör och material samt därmed förenlig verksamhet.

I Gullbergs Marina AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gullberg, Hans Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gullberg, Eva Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andrén, Bengt Inge Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .