Dexum Holding AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Dexum Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Dexum Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Dexum Holding AB är momsregistrerat sedan2006-10-26 och har organisationsnummer 556689-1916.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-351392 alternativt besöka eller skicka post till Dexum Holding AB på följande adress Porträttv. 40, 724 71, Västerås.

Dexum Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-26.

I Dexum Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: , Forsblad, Marina Valentina som är född 1972 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva teknisk konsultverksamhet såsom systemering och programmering inom IT-branschen, fastighetsförvaltning, import av teknisk utrustning samt därmed förenlig verksamhet.