Bröderna Törnblom Fastighet AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bröderna Törnblom Fastighet AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Bröderna Törnblom Fastighet AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Bröderna Törnblom Fastighet AB är momsregistrerat sedan2006-03-16 och har organisationsnummer 556692-1143.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-811725 alternativt besöka eller skicka post till Bröderna Törnblom Fastighet AB på följande adress Strömledningsg. 3, 721 37, Västerås.

Bröderna Törnblom Fastighet AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-03-16.

I Bröderna Törnblom Fastighet AB så sitter följande personer i styrelsen: Törnblom, Lars Rickard Gustaf som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.