Safeab Sverige AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Safeab Sverige AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Safeab Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Safeab Sverige AB är momsregistrerat sedan2006-01-13 och har organisationsnummer 556693-3817.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-18550 alternativt besöka eller skicka post till Safeab Sverige AB på följande adress Fallhammarg. 2 A, 721 33, Västerås.

Safeab Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-23.

I Safeab Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: , Walltin, Leif Anders som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva försäljning, installation och service av: säkerhetsprodukter såsom lås, inbrottslarm, passersystem och därmed förenlig verksamhet. Värmeanläggningar för fastigheter och därmed förenlig verksamhet.