E-handelskonsulterna Sverige AB

Västmanlands län

Information

E-handelskonsulterna Sverige AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som E-handelskonsulterna Sverige AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E-handelskonsulterna Sverige AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-16.

E-handelskonsulterna Sverige AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-12-29. Men sedan 2006-03-16 så har E-handelskonsulterna Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stora g. 42, 722 12, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E-handelskonsulterna Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-4707190.

Västerås arbetar för att bolag som E-handelskonsulterna Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E-handelskonsulterna Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva datakonsulterande verksamhet och att vara en helhetspartner åt våra kunder inom e-affärer och e-handel på internet samt inom hårdvara i datorer och affärssystem för datorer. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E-handelskonsulterna Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E-handelskonsulterna Sverige AB och det är följande personer, Isaksson, Jan Peter Justinus som är född 1962 och har titeln VD, Isaksson, Jan Peter Justinus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Rikard Erik Gustav som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ewertz, Anna Chatarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rabb, Anders Lars Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för E-handelskonsulterna Sverige AB är 556695-4227.