Jojocam AB

Västmanlands län

Information

Jojocam AB är ett bolag som finns i Västerås. I Jojocam AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bromé, Johan Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svanström, Berit Camilla som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanström, Carl Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jojocam AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jojocam AB på telefon 021-801105.

Bolaget ska bedriva import och export av maskin- och elektronik- produkter såsom fyrhjulingarATV, tvåhjuliga crossmotorcyklar samt terrängfordon och elektriska arbetsredskap samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jojocam AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jojocam AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jojocam AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-20 och Jojocam AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jojocam AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Jojocam AB har 556696-2667 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.