HM Power Rolbas AB

Västmanlands län

Information

HM Power Rolbas AB är ett bolag som finns i Västerås. I HM Power Rolbas AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moritz, Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Hjort, Lars Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Moritz, Bertil som är född 1951 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HM Power Rolbas AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå HM Power Rolbas AB på telefon 021-403490.

Bolaget skall bedriva utveckling och produktion av elapparater för i huvudsak eldistribution samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är HM Power Rolbas AB av bolagstypen Aktiebolag.

HM Power Rolbas AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

HM Power Rolbas AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och HM Power Rolbas AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HM Power Rolbas AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

HM Power Rolbas AB har 556696-3806 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.