Shared Service Provider SSP AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Shared Service Provider SSP AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Shared Service Provider SSP AB är ett av dem. Statusen för Shared Service Provider SSP AB är att Bolaget är aktivt.

Shared Service Provider SSP AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-14. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Shared Service Provider SSP AB ska trivas.

Shared Service Provider SSP AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster inom administration och ekonomi samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Shared Service Provider SSP AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-25.

Idag är Shared Service Provider SSP AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Shared Service Provider SSP AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-151330.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Shared Service Provider SSP AB är Hellkvist, John Anders som är född 1954 och har titeln VD, Hellkvist, John Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberger, Lars Arne Torgny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellkvist, Gun Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Shared Service Provider SSP AB har 556696-5777 som sitt organisationsnummer.