Station Åre Livs AB

Västmanlands län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Station Åre Livs AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Station Åre Livs AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2006-01-20 så skapades Station Åre Livs AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Station Åre Livs AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-12

556697-1718 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Station Åre Livs AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Station Åre Livs AB så går det att nå dem via telefon på 0647-14540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Station Åre Livs AB är Ahlström Åkesson, Gudrun Birgitta M som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselgren Östman, Marie Helen som är född 1968 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .