NRF Varuhuset V Fastighets AB

Västmanlands län

Information

556698-3119 är organisationsnummer för företaget NRF Varuhuset V Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NRF Varuhuset V Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som NRF Varuhuset V Fastighets AB finns i.

NRF Varuhuset V Fastighets AB har varit registrerat sedan 2006-02-13 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för NRF Varuhuset V Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

NRF Varuhuset V Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NRF Varuhuset V Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med NRF Varuhuset V Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva investeringar i och förvaltning av fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NRF Varuhuset V Fastighets AB och det är Llewelyn, Hugo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ion, Teodor Adrian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Svensson, Anders Mathias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lööf, Elsa Birgitta som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,