LaBeLe AB

Västmanlands län

Information

556699-2482 är organisationsnummer för verksamheten LaBeLe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LaBeLe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som LaBeLe AB finns i.

LaBeLe AB har varit registrerat sedan 2006-03-09 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för LaBeLe AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

LaBeLe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LaBeLe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med LaBeLe AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2627109 eller genom brev på följande adress:
Pilspetsg. 11, 723 53, Västerås

Bolaget skall bedriva verksamhet såsom datakonsult, systemutveckling, kursverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LaBeLe AB och det är Gräsberg, Lars Bengt Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gräsberg, Ruth Eva Ann-Margreth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rååd, Eva Madeleine som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,