D & Y Restaurang AB

Västmanlands län

Information

556699-6871 är organisationsnummer för företaget D & Y Restaurang AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som D & Y Restaurang AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som D & Y Restaurang AB finns i.

D & Y Restaurang AB har varit registrerat sedan 2006-03-16 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för D & Y Restaurang AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

D & Y Restaurang AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för D & Y Restaurang AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med D & Y Restaurang AB så kan ni göra det på telefon genom 021-126515 eller genom brev på följande adress:
Skiljeboplatsen 2, 723 41, Västerås

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med D & Y Restaurang AB och det är Akkurt, Yakup som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Acar, Daniel som är född 1978 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,