Magnus Högberg Sjukgymnastik AB

Västmanlands län

Information

Magnus Högberg Sjukgymnastik AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Magnus Högberg Sjukgymnastik AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Magnus Högberg Sjukgymnastik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Magnus Högberg Sjukgymnastik AB har haft sedan 2006-03-30. Magnus Högberg Sjukgymnastik AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Magnus Högberg Sjukgymnastik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vasag. 93, 722 23, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4444804.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Magnus Högberg Sjukgymnastik AB Privat, ej börsnoterat.

Magnus Högberg Sjukgymnastik AB har idag 556700-1366 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Magnus Högberg Sjukgymnastik AB

Bolaget ska bedriva sjukgymnastik behandling, rehabilitering, vårdutbildning och därmed förenlig verksamhet.

I Magnus Högberg Sjukgymnastik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Högberg, Karl Magnus Ingemar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Högberg, Gunilla Ingalill som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .