Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB

Västmanlands län

Information

Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB är ett företag som finns i Västerås. I Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Melin Söderström, Lilian Marie som är född 1964 och har titeln VD, Söderström, Björn Georg som är född 1955 och har titeln Vice VD, Melin Söderström, Lilian Marie som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Björn Georg som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Gösta Ingemar som är född 1943 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln RevisorSegebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB på telefon 021-302460.

Bolaget ska bedriva fönsterrenovering, dokumentation och rådgivning inom kulturmiljövård, kursverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-11 och Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Aros Kultur & Byggnadsvård BMÅ AB har 556702-7304 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.