Kalufsen i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Kalufsen i Västerås AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Kalufsen i Västerås AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kalufsen i Västerås AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-06-20. Men sedan 2007-02-08 så har Kalufsen i Västerås AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hantverkarg. 2 B, 722 12, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kalufsen i Västerås AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-418333.

Västerås arbetar för att företag som Kalufsen i Västerås AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kalufsen i Västerås AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva frisersalong samt uthyrning av frisörstolar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kalufsen i Västerås AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kalufsen i Västerås AB och det är följande personer, Landerdahl, Per Göran som är född 1951 och har titeln Likvidator, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kalufsen i Västerås AB är 556705-9752.