Byggingenjörsbyrån Norden AB

Västmanlands län

Information

Byggingenjörsbyrån Norden AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Byggingenjörsbyrån Norden AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Byggingenjörsbyrån Norden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Byggingenjörsbyrån Norden AB har haft sedan 2006-08-17. Byggingenjörsbyrån Norden AB har funnits sedan och 2006-08-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Byggingenjörsbyrån Norden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kopparbergsv. 6, 722 13, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-122990.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Byggingenjörsbyrån Norden AB Privat, ej börsnoterat.

Byggingenjörsbyrån Norden AB har idag 556705-9968 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Byggingenjörsbyrån Norden AB

Konsultation inom byggbranschen med all dess förenlig verksamhet, såsom entreprenader, projektering, förvaltning, besiktning och kvalitetsansvar. Verksamheten kommer att rikta sig mot såväl privata som offentliga sektorn samt näringsliv.

I Byggingenjörsbyrån Norden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grufman, Johan Erik Richard som är född 1971 och har titeln VD, Grufman, Johan Erik Richard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Fredrik Ingvar Arvid som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grufman, Mats Rikard som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.