Proffs Service i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Proffs Service i Västerås AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Proffs Service i Västerås AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Proffs Service i Västerås AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-17.

Proffs Service i Västerås AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-06-27. Men sedan 2006-08-17 så har Proffs Service i Västerås AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gästrikev. 5, 722 44, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Proffs Service i Västerås AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Västerås arbetar för att bolag som Proffs Service i Västerås AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Proffs Service i Västerås AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva inre och yttre fastighetsskötsel, import och försäljning av bilar och reservdelar, äga och förvalta fastigheter, värdepappersförvaltning, grossisthandel med bär och frukt samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Proffs Service i Västerås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Proffs Service i Västerås AB och det är följande personer, Ehrencrona, Ingegärd Marie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Rolf Sture som är född 1935 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Proffs Service i Västerås AB är 556706-3564.