SPM2 Management AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom områdena projektledning, byggledning, kvalité- och miljöledning, kvalitetsansvarig inom PBL, utredningar m.m åt fastighets-, bygg- och industriföretag och handel med värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SPM2 Management AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är SPM2 Management AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2006-08-23 så skapades SPM2 Management AB och företaget är har F-skattsedel SPM2 Management AB har haft det sedan 2006-12-07.

SPM2 Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556709-4239 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är SPM2 Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med SPM2 Management AB så går det att nå dem via telefon på 070-4103273 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom SPM2 Management AB är Ståby, Hans Ludvig som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Madelene Ulrika som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .