Nestor AB

Västmanlands län

Information

Nestor AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Nestor AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nestor AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nestor AB har haft sedan 2006-10-26. Nestor AB har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nestor AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Linslagargränd 1, 721 30, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-4702216.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nestor AB Privat, ej börsnoterat.

Nestor AB har idag 556710-1836 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Nestor AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning inom affärsrådgivning, verksamhetsutveckling och projektledning jämte därmed förenlig verksamhet.

I Nestor AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellström, Rolf Axel som är född 1947 och har titeln VD, Hellström, Rolf Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Johan Eric som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wingård, Kerstin Monika som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.