Bygdens Café & Karameller AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bygdens Café & Karameller AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Bygdens Café & Karameller AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Bygdens Café & Karameller AB är momsregistrerat sedan2006-11-02 och har organisationsnummer 556710-2180.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-7661535 alternativt besöka eller skicka post till Bygdens Café & Karameller AB på följande adress Bjuggsta 3, 725 98, Västerås.

Bygdens Café & Karameller AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-02.

I Bygdens Café & Karameller AB så sitter följande personer i styrelsen: Holmberg, Veine Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Lindén, Eva Marie Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva caféverksamhet med tillverkning och försäljning av konfektyr jämta därmed förenlig verksamhet.