Takspecialisten Holms Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom plåtslageri, byggkonsultation, äga och förvalta fastigheter och värdepapper, fiskeguide samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Takspecialisten Holms Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Takspecialisten Holms Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 2006-09-04 så skapades Takspecialisten Holms Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Takspecialisten Holms Aktiebolag har haft det sedan 2006-11-16.

Takspecialisten Holms Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-16

556710-2396 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Takspecialisten Holms Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Takspecialisten Holms Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 076-1042266 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Takspecialisten Holms Aktiebolag är Holm, Bo Peter som är född 1965 och har titeln VD, Holm, Bo Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Karin Helene som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .