Porträttstudion Västerås AB

Västmanlands län

Information

556710-3766 är organisationsnummer för företaget Porträttstudion Västerås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Porträttstudion Västerås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Porträttstudion Västerås AB finns i.

Porträttstudion Västerås AB har varit registrerat sedan 2006-09-06 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Porträttstudion Västerås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Porträttstudion Västerås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Porträttstudion Västerås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Porträttstudion Västerås AB så kan ni göra det på telefon genom 021-130868 eller genom brev på följande adress:
Stora g. 74, 724 60, Västerås

Bolaget ska bedriva fotografering av förskolebarn och övriga skolbarn, företags- och reklamfotografering, porträttfotografering, fotografering av försäkringsskador, butik med försäljning av bilder och ramar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Porträttstudion Västerås AB och det är Ibsén, Eva Marie Annette som är född 1970 och har titeln VD, Ibsén, Eva Marie Annette som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ibsén, John Patrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisor, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor