Eva Trangärd arkitektkontor AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Eva Trangärd arkitektkontor AB. Det finns flera bolag som liknar Eva Trangärd arkitektkontor AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Eva Trangärd arkitektkontor AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-19 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2006-09-28 så har Eva Trangärd arkitektkontor AB varit registrerat och sedan 2006-10-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Eva Trangärd arkitektkontor AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Eva Trangärd arkitektkontor AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kopparbergsv. 6, 722 13, Västerås. Vi ni istället prata med Eva Trangärd arkitektkontor AB så kan ni göra det på 021-309909.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra konsultverksamhet inom områdena arkitektur och inredningsarkitektur, framställning av marknadsföringsmaterial samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Trangärd, Eva Margaretha som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Trangärd, Sven Arne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Eva Trangärd arkitektkontor AB har 556711-9622 som sitt organisationsnummer.