Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens)

Västmanlands län

Information

556712-3749 är organisationsnummer för företaget Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) finns i.

Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) har varit registrerat sedan 2006-10-05 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-22.

Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) så kan ni göra det på telefon genom 021-185230 eller genom brev på följande adress:
Lövudden, 725 91, Västerås

Bolaget ska bedriva restaurang, hotell, vandrarhem, konferens- anläggning samt därmed förenlig verksamhet. Verka som bemannings- företag samt catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Lövudden AB (Lövudden Mälarkonferens) och det är Svorse, Lars Ingvar som är född 1959 och har titeln VD, Svorse, Lars Ingvar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor