Aros Rental AB

Västmanlands län

Information

Aros Rental AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Aros Rental AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aros Rental AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aros Rental AB har haft sedan 2007-07-30. Aros Rental AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aros Rental AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vabacken 3, 725 96, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6461632.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aros Rental AB Privat, ej börsnoterat.

Aros Rental AB har idag 556713-5727 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aros Rental AB

Bolagets ska bedriva uthyrning av losshållningsutrustning för berg samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Aros Rental AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlin, Sören Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .