Open consulting Aros AB

Västmanlands län

Information

556714-4604 är organisationsnummer för bolaget Open consulting Aros AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Open consulting Aros AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Open consulting Aros AB finns i.

Open consulting Aros AB har varit registrerat sedan 2006-11-02 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Open consulting Aros AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Open consulting Aros AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Open consulting Aros AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Open consulting Aros AB så kan ni göra det på telefon genom 0736-498340 eller genom brev på följande adress:
KOPPARBERGSVÄGEN 8, 722 13, Västerås

Bolaget skall bedriva tjänster inom systemutveckling, webbutveckling, verksamhetsutveckling och däri innefattande tjänster såsom bl a projektledning och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Open consulting Aros AB och det är Mansour, Daniel Karim som är född 1978 och har titeln VD, Mansour, Daniel Karim som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Mansour, Bakr som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,