Bäckby Idrottshus AB

Västmanlands län

Information

Bäckby Idrottshus AB är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Bäckby Idrottshus AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bäckby Idrottshus AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-01-11.

Bäckby Idrottshus AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-11-10. Men sedan 2007-01-11 så har Bäckby Idrottshus AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fallhammarg. 1 D, 721 33, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bäckby Idrottshus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7835060.

Västerås arbetar för att företag som Bäckby Idrottshus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bäckby Idrottshus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva sporthallsverksamhet, gym, cafeteria samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bäckby Idrottshus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bäckby Idrottshus AB och det är följande personer, Andersson, Björn Carl-Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunnar Björn Urban som är född 1945 och har titeln Suppleant, Anderbro, Patrik Bo Roland som är född 1972 och har titeln Revisor, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bäckby Idrottshus AB är 556715-2359.