Kenneth Nittberg Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Kenneth Nittberg Åkeri AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kenneth Nittberg Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Kenneth Nittberg Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Kenneth Nittberg Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-11-17. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kenneth Nittberg Åkeri AB ska trivas.

Kenneth Nittberg Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet omfattande internationell och nationell trafik, industriflytter, budtransporter, försäljning av accessoarer och musik till företag samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kenneth Nittberg Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Kenneth Nittberg Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Kenneth Nittberg Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-334585.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kenneth Nittberg Åkeri AB är Nittberg, Kenneth Kenny som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Paula som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bergquist, Henrik Rolf Thomas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kenneth Nittberg Åkeri AB har 556715-6855 som sitt organisationsnummer.